Skapa Affärsnytta

Vår nisch är att hyra ut chefer och specilister med djup och bred kompetens inom framförallt HRM och Ekonomi samt Sälj/Marknad, som har förmågan att tillämpa detta utifrån ett helhetstänkande. Kunden hyr inte bara ett namn utan en starkt bidragande resurs till sin egen affärsverksamhet.

Eftersom vi nu sedan september 2012 ingår i varumärket Moretime Interim så hänvisar vi också till den Hemsidan. Däremot så är nedanstående beskrivning fortfarande en del i det vi står för.

Moretime Interim

Som alla affärsorienterade företag har vi alltid affären i fokus. Vi arbetar med alla HR, Ekonomi områden samt inom dessa även med IT frågor inom området Affärssystem. Dessutom så tillhandahåller vi Sälj och Marknads -chefer. Vi gör det utifrån ett affärsdrivet perspektiv vilket innebär att vill vara verksamhetsnära. Vi har därför till skillnad från många andra i vår bransch koncentrerat oss på att ha personer för ”bemanning” som tillsammans med vår kund ska kunna tillse att de aktiviteter som utförs i samband med uppdraget ska stötta din affärsstrategi.

En chef eller specialist från oss kan hyras in på hel- eller deltid, för kortare eller längre tidsperioder, d.v.s. det som passar kundens behov allra bäst. Ett effektivt, flexibelt och praktiskt sätt att täcka upp för t ex arbetstoppar, ledigheter, ta in viss kompetens eller erfarenhet, eller för att ta itu med projekt som egna tiden inte räcker till för att driva.Vi lever och levererar alltid utifrån våra ledord:

  • Kompetens
  • Erfarenhet
  • Kvalitet
  • Helhetstänkande


Inriktning

Vi tillhandahåller chefer, specialister med djup och bred kompetens som har förmågan att tillämpa det utifrån ett helhetstänkande. Kunden hyr inte bara ett namn utan en starkt bidragande resurs till sin egen affärsverksamhet.

Fokus på uppgiften

När du anlitar en av våra konsulter får du inte bara en kompetent kollega – du får dessutom stöd från ett helt företag som har dessa områden som kärnverksamhet och som därmed alltid levererar hög kvalitet.

Mer än en ersättare

En konsult från oss är mer än en ersättare. Våra engagerade konsulter sätter sig direkt in i en ny verksamhet med syfte att nå resultat.

Lösningsorienterade

Nya perspektiv och ny erfarenhet kan lösa gamla som nya frågeställningar. Våra konsulter är vana att driva förändringsfrågor och hitta konstruktiva lösningar inom en mängd olika områden med den breda branschvana dom representerar. Våra konsulter har också genom Moretime Interim ett stort kontaktnät av chefer och specialister som kan bistå i olika frågeställningar.

Vi stärker din affärsverksamhet.

Vi har flyttat

Nu har flyttlastet gått och vi har lämnat Brännkyrkagatan på Söders höjder till Drottninggatan 95a vid Observatorielunden i Vasastan. Byggnaden ...

Read More …