Vi har flyttat

Posted on by Intense

Nu har flyttlastet gått och vi har lämnat Brännkyrkagatan på Söders höjder till Drottninggatan 95a vid Observatorielunden i Vasastan. Byggnaden vi sitter i är ursprungliga KTH i Stockholm.

Vår nya adress är Drottninggatan 95a, 113 60 Stockholm i övrigt är allt oförändrat.

Posted in Ledarskap, Management, Resurs |
 

Inbjudan till Business & Pleasure

Posted on by Intense

Den 9 mars så öppnar vi dörrarna mellan 17.00 – 20.00 på Pure i Stockholm för ett nytt koncept som kombinerar nöje och affärsträffar. Välkomna. Anmäl er nu i enlighet med inbjudan.

Posted in Management |
 

Sälj & Marknadschefer

Posted on by Intense

Vi tillhandahåller nu kvalificerade sälj- och marknads- chefer/specialister för uthyrning till våra kunder förutom områdena HR och Ekonomi. Vår ambition är är att tillhandahålla “top of the line” även inom detta område. Vi kommer presentera dessa konsulter efterhand då allt är klart. Vi har ett 5 tal kvalificerade top resurser så här långt.

Posted in Management |
 

Lansering av ny sida

Posted on by administrator

Vi har bytt bolagsnamn till Intense Management i Stockholm AB.

Nu lanserar vi därför också vår nya hemsida Intense Management.

I samband med en modernisering av företaget har vi även passat på att ge oss själva ett rejält ansiktslyft. Samt ge oss själv en ny logotyp som är mer tidsenlig en vår gamla. Hoppas att ni har möjlighet att finna det ni söker.

Vi vill också gärna uttrycka att designen av vårt nya varumärke är utfört av Maria Holmberg som är en del av ett nytt livstilsmagasin “Vicino Magazine” (redaktör Rebecca Cannerfelt) som distribueras runt om Sverige, men framförallt i Stockholm. Gå gärna till vicinomagazine.com och läs mer. Där hittar du också första numret av tidningen “online” och givetvis våra annonser.

Vår hemsida är konstruerad av NGee, Max Grundell och finner ni den intressant så kontakta dom gärna, ni kan se deras hemsida på NGee.se där hittar ni all kontaktinformation. Deras kommunikationsfilosofi överensstämmer i stor utsträckning med vår. “Vad och hur ni kommunicerar är mer viktigt än någonsin, det handlar om hur ni berättar för världen vilka ni är och vad ni står för. Att kommunicera din vision är affärsidén och vår passion”. Denna tanke kan även vi på Intense Management dela.

Varför har vi valt vithaj som tema?
Därför att våra medarbetare kan navigera i alla farvatten; de är rörliga, kraftfulla & hungriga; men inte på det du tror utan på att åstadkomma resultat för dig. Du behöver inte vara rädd om du inte är rädd för kompetens och driftighet…

Var inte rädda för att klicka runt, vi bits inte!

Posted in Management |
 

Ledarskap i kunskapssamhället

Posted on by Intense

- KLARAR DU UTMANINGEN?

Den 6 april så höll en av våra konsulter en föreläsning i ovanstående ämne för UHCF som är ett nätverk för chefer inom industrin.

Oengagerad personal kostar 100 miljarder €/år i Tyskland och i USA 300 miljarder $/år. Vad kostar det din organisation? En av våra ledarskapskonsulter Folke Hasselmark filosofie magister i ekonomisk historia och idéhistoria berättar om ledarskap från ett historiskt perspektiv och om de utmaningar som dagens chefer/ledare står inför i kunskapssamhället. Han berättar även varför det traditionella ledarskapet har misslyckats med att nå människor.

Nedanstående länk tar dig direkt till föreläsningen.
Klarar du utmaningen?

Kontakta: Folke Hasselmark Telefon: 08-642 04 70, Mobil: 0708-751872
Email: folke@intense-management.se

Posted in Management |