Ledarskapskonsulter

Göran Rosenberg

är VD och grundare. Göran som är psykolog har sedan mitten av 70-talet arbetat med utveckling av framgångsbeteenden såväl individuellt som i grupp. Han har bl.a. coachat idrottslandslag och individuella idrottsmän. Han har lång erfarenhet av att arbeta med beteendeförändring, konflikthantering och ledningsarbete och har varit med och drivit ett antal konsultföretag som delägare och vd.
Tel. 0733-43 96 58 goran@intense-management.se

Leif Nilsson

är utvecklingskonsult med över 30 år inom kommunikation, affärsmannaskap och grupp respektive individutveckling. Han är även en mycket efterfrågad föreläsare. Under utbildningen ger han deltagarna verktyg som de kan använda för att genom vidgade perspektiv och medvetenhet få insikt och motivation. Leif är i grunden socionom med vidareutbildning inom beteendevetenskap.
Tel. 0736-29 36 30 leif@intense-management.se

Folke Hasselmark

är Fil mag och samhällsvetare. Förutom chefserfarenhet i både offentlig sektor och det privata näringslivet har han även drivit egna försäljningsföretag. Folke föreläser också om ledarskapets kulturhistoria och leder kurser i retorik.
Tel. 0708-751872 folke@intense-management.se

Susanne Bryhn

är beteendevetare som brinner för att utveckla människor. Susanne har mångårig erfarenhet av arbete som linjechef i starkt mål- och resultatstyrda organisationer. Har dessutom erfarenhet av coachning och att vara mentor till nya chefer. Hon har ansvarat för utbildningar om värderingar och normer utifrån ett mångfaldsperspektiv. Har ytterligare en examen i folkhälsovetenskap och är mycket intresserad av mental träning.
Tel. 070-531 34 25 susanne@intense-management.se

Margaretha Simm

är journalist med lång chefserfarenhet inom media. Gestaltpsykologisk ledarutbildning och har utbildat i ledarskap internt i Sverige och åt bl.a SIDA i en rad länder. Margaretha arbetar gärna med återkoppling, feedback och har skrivit boken “Att leda med hjärtat” om hållbart ledarskap.
Tel 070-588 72 84 margaretha@intense-management.se

Inga-Sarah Lindholm

är utvecklingskonsult med inriktning på service och sälj. Är civilekonom med fokus på på ledarskap och projektledning.
Tel 076-184 34 92 inga-sarah@intense-management.se

Niklas Ryttare

arbetar främst inom ledar- och medarbetarutveckling med fokus på hur man får engagerade chefer och medarbetare
Tel 070-311 17 16 niklas@intense-management.se

Hitta din vithaj inom affärsutveckling.

Vi har flyttat

Nu har flyttlastet gått och vi har lämnat Brännkyrkagatan på Söders höjder till Drottninggatan 95a vid Observatorielunden i Vasastan. Byggnaden ...

Read More …